2273030464 Γοργύρας 25, Καρλόβασι, Σάμου samosolivebenefits@gmail.com
hero image
 
Παραδοσιακά χειροποίητα καλλυντικά
 
 
Anti cellulite body firming massage oil
Ειδική σύνθεση για εντατική θεραπεία εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια και πολύτιμα αιθέρια έλαια ,που τονώνουν την μικροκυκλοφορία και συμβάλλουν στην βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην μείωση του τοπικού πάχους. Παράλληλα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα χωρίς να τη βαραίνει αφήνοντάς τη μεταξένια και με ανάλαφρη αίσθηση.

Χρήση: Εφαρμόστε κάνοντας μασάζ πρωί και βράδυ στις πάσχουσες περιοχές, με ανοδικές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν.
 
 
Face oil anti aging firming
Απλώστε μερικές σταγόνες πρωί βράδυ σε καθαρό πρόσωπο ,λαιμό και ντεκολτέ και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.
 
 
Κρέμα προσώπου
Μια 100% φυσική απαλή κρέμα προσώπου ημέρας , με aloe Vera και αιθέριο έλαιο γερανιού. Εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια και βούτυρα. Η aloe Vera σε συνδυασμό με το ανθόνερο λεβάντας και το αιθέριο έλαιο γεράνι, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τη φυσική άμυνα ,με αποτέλεσμα την επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. Τα βούτυρα και τα έλαια περιέχουν, ορυκτά, λιπαρά οξέα, και Αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην ισορροπία του δέρματος και εμποδίζουν την απώλεια νερού.

Ιδιότητες:
-Ενυδατώνει , ισορροπεί και τονώνει την επιδερμίδα.
-Απαλύνει ρυτίδες και ουλές.
-Αυξάνει την κυκλοφορία και την αναγέννηση των
κυττάρων του δέρματος.
-Καταπραΰνει την ακμή.

Χρήση: Παίρνετε μικρή ποσότητα και απλώνετε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
 
 
Κρέμα προσώπου νυχτολούλουδου για σύσφιξη
Φυσική κρέμα προσώπου για σύσφιξη και πρόλυψη ρυτίδων με έλαιο νυχτολούλουδου πλούσιο σε βιταμίνη Β.
 
 
Κεραλοιφή
Αλοιφή από 100% φυσικά συστατικά.
Ιδιότητες: Επουλωτική, αναπλαστική με αντιμικροβιακή, αντιμυκητιασική και αντιφλεγμονώδη δράση.

Χρησιμοποιείται για: Δερματικούς ερεθισμούς, εκζέματα, ξηροδερμία και αφυδάτωσγπροσώπου σώματος, συγκάματα, ιδανική για βρέφη, εγκαύματα, ερεθισμούς από τσιμπήματα εντόμων, σκασμένα χείλη, κατά των ραγάσων, καθώς και για πληγωμένες θυλές από θηλασμό.
 
 
Κρέμα ευκάλυπτου
Κρέμα με Ευκάλυπτο για την θεραπεία των συμπτωμάτων του κρυολογήματος. Ανακουφίζει από το κοινό κρυολόγημα, ελευθερώνει την αναπνοή καθώς και τους μυϊκούς πόνους που προκαλούνται από αυτό.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα σε λαιμό, στήθος, πλάτη, κληδώσεις και κάντε απαλό μασάζ. Επαναλάβετε 3-4 φορές ημηρεσίως. Εφαρμόστε επίσης στη ρινική περιοχή σε περίπτωση καταρρόης κατά τη διάρκεθα της ημέρας και κυρίως πριν τον ύπνο.

Συστατικά: Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, βαλσαμέλαιο, αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου, μαντζουράνας, μέντας, πεύκο και κερί μέλισσας.

Μόνο εξωτερική χρήση. Άνω των 3των.
 
 
Λάδι μαυρίσματος